Виберіть країну:

Написати нам

Бажаєте працювати з нами?

    photo
    Діджиталізація бізнесу

    Зовнішній контент-маркетинг: найкращі прийоми для просування сайту

    18.10.2023 0

    Зовнішній контент-маркетинг є потужним інструментом для просування вашого сайту та залучення уваги цільової аудиторії. Шляхом створення та розповсюдження цікавих статей на зовнішніх платформах ви зможете набути авторитетності, залучити посилальний трафік та покращити позиції ресурсу в пошукових системах.

    Зараз ми з вами розглянемо найкращі прийоми зовнішнього контент-маркетингу, які допоможуть просунути сайт.

    Гостьові публікації

    Публікація статей або блогів на зовнішніх платформах, які мають зв’язок із вашою нішою, є чудовим способом просування сайту. Шукайте авторитетні ресурси та пропонуйте їм якісний контент. Переконайтеся, що в статті є посилання на ваш сайт, щоб залучити трафік та покращити видимість у пошукових системах.

    Публікація на соціальних медіа

    Соціальні медіа — відмінний вибір для поширення вашого контенту та залучення аудиторії. Створюйте цікаві та корисні статті, які зацікавить ваших потенційних користувачів. Далі ділитесь ними на соціальних медіа, включаючи в них посилання на сайт. Так ви направите користувачів на свій ресурс та поділіться з ними цікавою інформацією.

    Партнерські публікації

    Встановіть контакти з іншими вебсайтами або блогерами у вашій ніші та запропонуйте їм співпрацю у формі публікації взаємних матеріалів. Ви можете надати їх аудиторії ексклюзивний контент. Натомість вони можуть розмістити ваші статті на своєму ресурсі. Це допоможе розширити аудиторію та залучити нових відвідувачів на ваш сайт.

    Розповсюдження відеоконтенту

    Відеоконтент стає все більш популярним та ефективним засобом привернення уваги до сайту та його просування. Створюйте інформативні ролики чи уроки, пов’язані з вашою нішою. Поширювати їх можна на популярних платформах, таких як YouTube або Vimeo. Включайте посилання на ваш сайт в описі та закликайте глядачів відвідати ресурс для отримання додаткової інформації.

    Робота з впливовими особами

    Ідентифікуйте впливових людей у вашій ніші та встановіть з ними контакт. Запропонуйте можливість створити гостьову статтю, взяти участь в інтерв’ю або співпрацювати з проєктом. Коли впливові особи згадують ваш сайт чи діляться контентом, це допомагає покращити вашу репутацію та залучити нову аудиторію.

    Загалом зовнішній контент-маркетинг є потужним інструментом просування ресурсу. До речі, про кожен вищезгаданий прийом фахівці GeniuStudio розкажуть докладніше в наступних публікаціях.

    Click on a star to rate it!

    Average rating 0 / 5. Vote count: 0

    No votes so far! Be the first to rate this post.

    Коментарі

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *