Виберіть країну:

Написати нам

Бажаєте працювати з нами?

    photo
    Діджиталізація бізнесу

    Унікальний контент

    03.08.2022 0

    Унікальний контент

    Сьогодні унікальний текстовий контент сайту має в алгоритмі ранжування пошукових систем дуже велику вагу. У формуванні результатів пошуку сьогодні велику роль відіграє релевантне унікальне наповнення сайту, а не тільки обсяг маси посилань.
    Сьогодні справедливо:

    1. пошукові машини люблять унікальний контент,

    2. пошукові машини не люблять мертві сайти з контентом, що не оновлюється.

    Ви можете заперечувати, але переконати мене Ви не зможете. За власним досвідом (маю своїх 13 інтернет-проектів, з яких 3 з відвідуваністю далеко за тисячу на день) я впевнений, що має рацію. Унікальний контент – не єдиний, але найкорисніший метод просування сайту. Фахівці пошукових систем постійно вдосконалюють алгоритми пошуку ранжирування, навчаючи пошукові системи розпізнавати СДЛ (сайти для людей) – інтернет-ресурси, створені не для пошукових роботів. Постійно проводиться робота, що дозволяє відрізняти якісний контент сайту від автоматично згенерованого наповнення сайту, який не має сенсу відвідувача. Зусилля великих груп програмістів основних пошукових систем спрямовані на вдосконалення морфологічного, тематичного аналізу контенту сайту. Ці зусилля спрямовані на боротьбу з веб-майстрами, що використовують чорні методи розкручування інтернет-ресурсів за рахунок наповнення неякісним, сміттєвим контентом (у тому числі автоматично згенерованих текстів для сайту).
    Безумовно, це дозволяє покращити якість результатів роботи пошукових систем для пересічних користувачів інтернету.

    Як отримати унікальний контент для свого сайту?

    1. Придумати.
    Без коментарів.

    2. Знайти в офф-лайні.
    Преса, книга, журнали, каталоги товарів та будь-які інші друковані видання до ваших послуг. Раджу перед наповненням сайту такого роду матеріалом перевірити контент сайту на унікальність.

    3. Замовити унікальний контент сайту копірайтеру. Копірайтер (або фахівець з копірайтингу) займається написанням унікального контенту сайту. При копірайтинг написання тексту для сайту народжується виходячи з особистого досвіду копірайтера з даної теми. Або використовуються джерела інформації в мережі або в офлайні.
    Або копірайтинг контенту сайту проводиться на основі відомостей, знайдених в мережі інтернет. У разі копірайтингу автор як м’ясорубка “прокручує” крізь себе знайдену інформацію та фаршем видає унікальний текст, придатний для вживання відвідувачем сайту. У разі SEO-копірайтингу автору додатково ставиться завдання насичення контенту сайту ключовими словами. У будь-якому випадку, кінцевий продукт зусиль копірайтера – унікальний контент сайту.

    4. Замовити рерайтинг знайденого в інтернеті контенту сайту.
    Рерайтинг контенту сайту – простіше завдання, ніж копірайтинг. Тому велика кількість авторів, що вступили на шлях рерайтингу, вважає, що виконання якісного рерайтингу під силу будь-якій мові, яка більш-менш складно володіє. Згоден щодо рерайтингу, але не згоден щодо ЯКІСНОГО рерайтингу. Відчуваєте різницю? Суть рерайтингу – створення смислової копії контенту сайту, але в іншому виконанні. Найчастіше рерайтинг досягається перестановкою слів і словосполучень, заміною тексті слів на синоніми, заміною частин мови. Просунуті в SEO замовники іноді вимагають щось більше – щоб в результаті рерайтингу текст для сайту не був схожим на оригінал до рерайтингу при збереженні змісту та обсягу початкового тексту.
    У чому різниця між копірайтингом та рерайтингом – адже в результаті виходить унікальний контент сайту?

    Використання копірайтингу для отримання унікального контенту сайту дуже корисне під час створення сайту.

    Наповнення сайту унікальним контент-продуктом копірайтингу є основною ударною силою, яка безсумнівно приносить величезну користь сайту – і для людей, і для пошукових машин.

    Цінова відмінність копірайтингу контенту та його рерайтингу – у 2-5 разів, залежно від тематики сайту, рівня кваліфікації автора. Автори без солідного досвіду роботи запитують за послуги рерайтингу контенту для сайту 1-3, 5 долара за 1000 знаків, копірайтинг того ж обсягу обійдеться замовнику в 5-10 доларів. 10 доларів, а написання оригінального авторського тексту обійдеться замовнику в 10-20 доларів (виняток залишають рекламні тексти, що продають, вартість яких досягає рівня в 15-25 доларів за 1000 знаків).

    Що ми пропонуємо?

    Ми пропонуємо своїм потенційним замовникам створення унікального контенту сайту за рахунок написання статей за допомогою рерайтингу та копірайтингу. Наш продукт – легкий унікальний контент для сайту. Наші ціни:
    рерайтинг – 1, 5 – 4 долари за 1000 знаків (залежно від тематики та складності тексту), для постійних клієнтів – гарні знижки; копірайтинг – від 10 доларів за 1000 знаків, для постійних клієнтів – знижки. Ми не беремося до тематики, в яких почуваємося невпевнено, бо не байдужі до якості нашої роботи. З цієї ж причини ми не женемося за обсягом, тому що рерайтер, що втомився, = поганий текст.

    Click on a star to rate it!

    Average rating 0 / 5. Vote count: 0

    No votes so far! Be the first to rate this post.

    Коментарі

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *