Виберіть країну:

Написати нам

Бажаєте працювати з нами?

    photo
    Кейси

    КЕЙС. LANDING PAGE + PPC 2.0 WORK AND TRAVEL USA

    03.08.2022 0

    Компанія UNITEMP поставила нам сигарети — збільшити кількість улюблених програм для роботи та подорожей через їхній сайт. Після обговорення стратегії компанії та бажаного результату було ухвалено рішення про створення цільової сторінки за цим проектом.

    Цілі сторінки:
    — покращити вирву продажів компанії
    — сформувати УТП

    Основні роботи.

    Першим етапом стало розширене спілкування наших фахівців з керівництвом та відділом маркетингу компанії UNITEMP, у процесі якого наші фахівці виявили слабкі та сильні сторони в упаковці послуги, запропонували варіанти рішення, виявили «біль» клієнта та правильно відобразили її рішення на папері.

    br>Паралельно з комунікацією з клієнтом, вивчили більш детально конкурентів та їх пропозиції.

    Другий етап:
    Після проведення консультації наші фахівці розробили мокап майбутньої посадкової сторінки, в якому відобразили майбутню структуру сторінки, розташували послідовність блоків з інформацією про послугу, розмістили тексти та заголовки.

    Третій етап:
    Після затвердження мокапа замовником, його було передано дизайнеру в роботу. На візуалізацію всіх блоків та написання завдання для front-end developer було витрачено 40 годин, після чого було внесено правки та отримано фінальний результат. У дизайні прийнято використовувати різну символіку США.

    У першому блоці на цій сторінці ми візуально занурили користувача в «Американську тематику», як центральний елемент було вирішено використовувати окуляри, запропонувавши користувачеві подивитися на цю країну через особливу призму американської мрії. І використовували сильний заголовок «Найкраще літо у твоєму житті» інтригуючи та мотивуючи користувача дивитися далі.

    У другому блоці було розміщено пропозицію та таймер закінчення акційної пропозиції з формою захоплення (формою зворотного зв’язку). 
    UPD: Ми перестали використовувати лічильник до кінця акції/пропозиції, як показало соціологічне опитування серпня 2015 року та А/ Б тестування, він більше не працює (певні випадки коли його використовувати потрібно все ж таки залишилися).

    Третій блок: Коротка суть програми покликана викликати позитивні емоції.

    Четвертий блок – технічна інформація, яка дозволяє відсіяти користувачів, які не підпадають під вимоги, тим самим отримати якісніші вхідні заявки.

    П’ятий блок – «чому варто поїхати» або переваги програми + яскраві іконки.

    Шостий блок – фотографії з позитивними емоціями студентів під час перебування у США за програмою Work and Travel. Кожним таким блоком ми намагаємося зарядити користувача позитивними емоціями передаючи їх через зображення та кольори, що, безперечно, підвищує конверсію.

    Сьомий блок – вакансії, які будуть запропоновані учаснику, щоб учасник одразу розумів реальні можливості програми та тверезо оцінював свої сили + форма захоплення.

    Восьмий блок – відгуки клієнтів, варто зазначити, що завжди наполягаємо на реальних відгуках клієнтів.

    Дев’ятий блок – покрокова інфографіка про участь у програмі.

    Десятий блок – порівняння двох варіантів працевлаштувань самостійно та через компанію Unitemp.

    Одинадцятий блок – опис експертизи компанії, що відрізняє компанію від інших.

    Дванадцятий блок – блок «Про що мовчать конкуренти» покликаний боротися з несумлінними компаніями, сповіщення користувачів із проблемами, які можуть бути і з чим потрібно бути уважним. Збільшення довіри користувачів до компанії.

    Тринадцятий – Шістнадцятий блоки – блок ЧАВО, про компанію, наші менеджери та форма захоплення. Це блоки логічно завершують Landing Page і питання користувачів.
    Четвертий етап:
    Верстка макета зайняла 44 години, після чого Landing Page був розміщений на хостинг, запущена контекстна реклама компанією NETPEAK в рамках нашої спільної послуги Landing Page+PPC 2.0&nbsp ;

    Результат:
    Конверсія склала ~28%
    CTR: 9.90%

    Click on a star to rate it!

    Average rating 0 / 5. Vote count: 0

    No votes so far! Be the first to rate this post.

    Коментарі

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *