Виберіть країну:

Написати нам

Бажаєте працювати з нами?

    photo
    Дизайн

    Адаптивний дизайн сайту: робити, чи краще «не морочитися» і заощадити?

    05.08.2023 0

    Зараз все більше користувачів використовують мобільні пристрої для перегляду вебсайтів. Тому на вашому ресурсі обов’язково має бути адаптивний дизайн. Ця опція дозволяє сайту автоматично підлаштовуватись під різні розміри екранів.

    Таким чином покращується досвід користувача і підвищується зручність використання ресурсу. Отже, чому вам не можна економити на адаптивному дизайні, розповідають фахівці GeniuStudio.

    1. Підвищення кількості користувачів

    Кількість користувачів, які використовують мобільні пристрої або планшети для перегляду веб-сайтів, зростає. Дослідження показують, що більш ніж половина людей віддають перевагу саме гаджетам для доступу до ресурсів. Якщо ваш сайт не адаптований для мобільних пристроїв, ви ризикуєте втратити велику кількість потенційних клієнтів та відвідувачів.

    2. Поліпшення досвіду користувача

    Коли користувач відкриває ваш сайт на мобільному пристрої, без адаптивного дизайну він може мати проблеми. Йдеться про складність навігації або повільне завантаження сторінок. Адаптивний дизайн дозволяє вашому сайту автоматично підлаштовуватися під різні розміри екранів, покращуючи досвід користувача і полегшуючи навігацію по сайту.

    3. Підвищення швидкості завантаження сайту

    Сайти без адаптивного дизайну на мобільних пристроях можуть завантажуватись дуже повільно. Ресурси з ним оптимізовані під гаджети, тому такої проблеми в них немає. Швидке завантаження сторінки також покращує досвід користувача, зменшуючи час очікування та збільшуючи ймовірність замовлення саме вашого товару чи послуги.

    4. Поліпшення показників SEO

    Адаптивний дизайн може покращити позиції вашого сайту у пошуковій видачі. Google та інші аналогічні роботи віддають перевагу ресурсам, оптимізованим під гаджети, оскільки вони забезпечують непоганий досвід користувача.

    У сайтів з адаптивним дизайном, найчастіше, вищі показники по SEO. Тобто — непогана ймовірність появи на першій сторінці результатів пошуку. Це, своєю чергою, підвищує кількість трафіку.

    5. Спрощення керування сайтом

    Якщо на вашому сайті є адаптивний дизайн, адміністратору не доведеться керувати кількома версіями. Це спрощує завантаження/вивантаження інформації та робить її обробку швидшою.

    6. Економія грошей та часу

    Замість того, щоб розробляти та підтримувати кілька версій сайту для різних пристроїв, ви можете скористатися адаптивним дизайном. Він чудово працюватиме одночасно на всіх гаджетах. Тобто ви заощадите як час, так і гроші. Адже не доведеться витрачати додаткові ресурси на створення та підтримку нових версій сайту.

    Необхідність адаптивного дизайну

    Сподіваємося, ми вас переконали у тому, що адаптивний дизайн – це необхідна для будь-якого сайту опція. І, якщо ви хочете бути успішним бізнесменом у нашій мобільній епосі, без нього не обійтися.

    Тому спеціалісти GeniuStudio пропонують свої послуги з розробки та впровадження адаптивного дизайну. З нами ви покращите користувальницький досвід, збільшите швидкість завантаження сайту, покращите показники SEO та скоротите витрати на розробку й підтримку ресурсу.

    Click on a star to rate it!

    Average rating 0 / 5. Vote count: 0

    No votes so far! Be the first to rate this post.

    Коментарі

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *