Виберіть країну:

Написати нам

Бажаєте працювати з нами?

    photo
    Діджиталізація бізнесу

    Кейс. LANDING PAGE + PPC 2.0 Пластикові вікна ЕксклюзивДомСтрой

    03.08.2022 0

    Компанія «Ексклюзив дім строй» звернулася до нас із завданням розробити Landing Page на одну з найбільш конкурентних ніш – пластикові вікна. Мета, якого була розкрити переваги нового продукту на ринку, та переваги роботи з даною компанією як з надійним партнером. Цільова аудиторія цікавила як приватні особи, і великі забудовники.

    На початковому етапі інтернет-маркетолог докладно вивчив продукт, виявив всі переваги запропонованого продукту, вивчив конкурентів і склав мокап з текстами та заголовками, що максимально розкривають усі переваги.
    Після затвердження всіх деталей із замовником, мокап було передано дизайнеру для візуалізації. Було визначено використовувати кольори виробника продукту.
    Дизайнеру знадобилося 35 годин на завершення макета та 5 годин на внесення правок та коригування, в результаті вийшов наступний результат:

     1й блок – Знайомство користувача з тим, куди він потрапив. Інформація представлена ​​коротко, лаконічно, щоб користувач за перші секунди вловив суть і продовжив ознайомлення з пропозицією.

    2й блок – у другому блоці ми показали користувачеві які можуть бути базові варіанти комплектацій, так само лаконічно і коротко, без купи тексту та інформації, користувач повинен вловлювати інформацію візуально не вчитуючись спеціально в текст.

    3-й, 4-й, 5-й, 6-й і 7-й блок – опис технічних переваг різних варіантів віконних систем на наочній схемі з блоками захоплення «Розрахувати вартість» та «Викликати замірника».

    8й блок – в даному блоці вбудовано flash додаток, для наочного прикладу різних варіантів дизайну виконання віконних систем в інтер’єрі.

    9й блок – блок з описом прямих переваг продукту.

    10й блок – відкрита форма захоплення з бонусною пропозицією.

    11й блок – допродаж додаткових послуг.

    12й блок – блок «На чому економлять не сумлінні виробники вікон» насамперед для збільшення довіри користувача до компанії та його повідомлення про варіанти обману, а також для боротьби з несумлінним гравцями на ринку.

    13й блок – принципи яких дотримується ЕксклюзивДомБуд у роботі.

    14-й блок – покрокова схема роботи з клієнтом. Цей блок виконує хорошу інформативну роль клієнта. Клієнт відразу бачить які кроки та етапи будуть у взаємодії із ним, т.к. багато компаній часом забувають проконсультувати клієнта по кроках взаємодії, думаючи, що клієнт і сам повинен розуміти, що за чим слідуватиме.

    15й блок – блок портфоліо, галерея реальних робіт.

    16й блок – відгуки клієнтів, ми завжди наполягаємо на оригінальності відгуків.

    17й, 18й та 19й блок – блок про компанію, сертифікати, менеджери
    20й блок – завершальний блок захоплення з акцією та таймером.
    UPD: Ми перестали використовувати лічильник до кінця акції/пропозиції, як показало соціологічне опитування серпня 2015 року і А/Б тестування, він більше не працює (певні випадки коли його використовувати потрібно все ж таки залишилися).

    Після завершення дизайну макет було передано front-end developer у роботу і після завершення робіт вийшов наступний результат:

    Послуга: Landing Page + PPC 2.0 Тематика: Віконні системи Конверсія: 12,6% CTR: 8.81%

    Click on a star to rate it!

    Average rating 0 / 5. Vote count: 0

    No votes so far! Be the first to rate this post.

    Коментарі

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *