Виберіть країну:

Написати нам

Бажаєте працювати з нами?

    photo
    Аналітика

    Як перетворити відвідувачів вашого сайту на покупців

    03.08.2022 0

    Як залучити трафік на свій сайт

    Залучення трафіку на веб-сайт вважається одним із способів збільшення продажів. Дослідження показують, що лише два відсотки онлайн-відвідувачів є покупцями, тоді як половина людей, які відвідують реальні магазини, йдуть із покупкою.

    Зрозуміти свого клієнта?

    Кожного разу, коли бізнес планує випустити новий продукт або розпочати нове підприємство, найважливіше – це зрозуміти цільових клієнтів та їхні вимоги. І це можна застосувати і тут. При веденні онлайн-бізнесу вам необхідно розуміти своїх клієнтів, їх вимоги та знати, чи задовольняє ваш веб-сайт потреби онлайн-покупця чи ні. Крім того, виділіть пропозиції зі знижками та запуск нових продуктів на головній цільовій сторінці.

    Креативний та привабливий дизайн веб-сайтів!

    Веб-сайт – це відображення вашого бізнесу та способу спілкування між вами та вашими клієнтами. Як ділова людина, ви не взаємодієте безпосередньо зі своїм клієнтом, але ваш сайт взаємодіє з ним. Отже, вам потрібно дотримуватись тактичного підходу до розробки вашого сайту. Створюйте інноваційний та привабливий дизайн веб-сайту із зручним для користувача підходом, який ефективно приваблює відвідувачів, змушуючи їх перетворюватися на постійних покупців.

    Зробіть процес оплати простим.

    Спрощення та безпека платежів при здійсненні покупок в Інтернеті є життєво важливим як для покупця, так і для продавця. Переконати клієнта купити товар – непросте завдання, тому не дозволяйте процесу оплати на вашому сайті ускладнювати його. Виберіть спосіб оплати, який дозволяє використовувати від двох до трьох варіантів оплати та гарантує 100-відсоткову безпеку онлайн-транзакцій. Це допоможе вам покращити купівельний досвід для існуючих клієнтів, а також залучити нових.

    Створюючи впізнаваність бренду та просуваючи свої продукти та послуги, використовуйте відповідні та вражаючі слова. Використовуйте сильні заголовки, створюйте привабливі описи продуктів із зазначенням деталей, якостей та технічних характеристик конкретного продукту. Це допоможе покупцеві придбати товар впевнено та без будь-яких проблем.

    Не соромтеся показувати свої товари клієнтам. Розмістіть інформацію про наявність товару на сторінках та переконайтеся, що товар буде надіслано одразу після отримання замовлення. Це позитивно вплине на думку клієнтів. Також, по можливості, пропонуйте безкоштовну доставку замовлень.

    Прийняття до уваги вищезазначених моментів допоможе вам залучити відвідувачів на ваш сайт, а також перетворить їх на постійних покупців, тим самим збільшивши продаж вашого онлайн-бізнесу.

    Click on a star to rate it!

    Average rating 0 / 5. Vote count: 0

    No votes so far! Be the first to rate this post.

    Коментарі

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *